Peder Bergling

Peder Bergling

 

Jag har under hela mitt yrkesliv arbetat som ledare i olika befattningar vilket givit mig stor erfarenhet av ledarskap i praktiken.

 

Mitt intresse för gruppers utveckling och ledarskap väcktes då jag arbetade som officer i Försvarsmakten och fick uppleva vikten av ett gott ledarskap. Därefter har jag under några år arbetat som butikschef för en livsmedelsbutik innan jag fick en tjänst inom Räddningstjänsten. Från Räddningstjänsten har jag erfarenhet att leda genom andra då jag som stationschef ansvarade för 7 brandstationer och cirka 140 medarbetare.

 

I dag arbetar jag som insatsledare med det övergripande operativa ansvaret på en skadeplats, vilket innebär att jag leder en styrka på 6-30 personer.

 

Jag trivs när jag ser människor i min närhet växa.

 

Jag har alltid haft lätt för att skapa ett stort engagemang i mina arbetsgrupper genom en bra dialog och delaktighet från medarbetarna. Det känns stimulerande att nu få möjligheten att dela med mig av de erfarenheter jag skaffat genom åren, genom Thomas och mitt samarbete Cresco Consulting.

 

Jag bor tillsammans med min fru och våra 2 barn i Skänninge utanför Linköping. Med 2 fotbollsspelande barn är fritidsintresset ganska givet, men blir det tid över snickrar jag gärna på huset eller ger mig ut i svampskogen med frun.

 

Hoppas vi ses!

/Peder - 070-212 88 77